TopaTeam biedt jou een scherp en compleet assortiment!

Met onze producten kan jij als klusbedrijf jouw dienstverlening optimaliseren. Wij bieden je een breed assortiment welke jij eenvoudig digitaal kunt bestellen. Je verstevigt jouw marge en je hebt een sterke service organisatie achter jou staan.

Wie zijn wij?

Wij zijn TopaTeam en wij zorgen ervoor dat jij meer tijd en winst hebt en je specialisme uitbreid voor je klusbedrijf. Samen met onze partners willen we vakmanschap, innovatie en service nog beter met elkaar verbinden en het imago van de klusbedrijven versterken. Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te adviseren en informeren, en is daarmee het verlengstuk van jouw klusbedrijf. Ons dienstenpakket zorgt ervoor dat jij de consument een totaaloplossing kunt bieden: van traprenovatie tot een eenvoudige keuken, van badkamer tot inbouwkast, van leidingwerk tot kabel. 

Internationaal hebben zich al 271 partners aangesloten, dagelijks sluiten nieuwe partners aan. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Neem contact op via de contactpagina op onze website www.topateam.nl of bel ons op 038-4778590.

TopaTeam. Meer tijd. Meer specialisme. Meer winst.

 

Delen: